📣🏆🏐🏐🏐

30.09.2024

 

Victorie pentru Champions C la Blaj! 

Duminică, echipa ACS Champions C U15, antrenată de Sorina Marian, a disputat un meci amical împotriva echipei ACS Atomic Blaj Red, reușind să câștige cu scorul de 3-1. Fetele noastre au arătat determinare și un joc solid. 

Felicitări fetelor și staff-ului tehnic pentru această reușită!

Hai, Champions! 

    📣🏆🏐🏐🏐

29.09.2024

 

Weekend de foc pentru echipele Champions! 

 

U13 – Cupa Toamnei la Blaj 

La Blaj, echipa noastră U13, antrenată de Anca Șarlea, a încheiat competiția pe locul 2, după meciuri extrem de disputate. Felicitări fetelor pentru efortul și pasiunea arătate pe teren! 

 Rezultate:

- Champions vs. CSS Tîrnăveni 2-0

- Champions vs. Atomic Black 0-2

- Champions vs. Atomic Red 2-1

 Componența echipei U13: Rafaila Teodora, Iordache Antonia, Druga Daria, Păun Iunis, Beko Andreea, Crăciun Antonia, Șarlea Denisa, Ioniță Anastasia, Dinescu Dara.

 

 Felicitări tuturor fetelor pentru determinarea și efortul depus! Suntem mândri de voi și abia așteptăm să vă vedem în acțiune în Campionatul Național.

Hai, Champions! 

Detalii media👇

    📣🏆🏐🏐🏐

29.09.2024

 

Weekend de foc pentru echipele Champions! 

Echipele noastre U15 A si B au avut un weekend plin de meciuri intense și performanțe remarcabile la Turneul VolleyBall Forever de la Cluj. 

 

U15 – Turneul VolleyBall Forever de la Cluj 

La Cluj, Champions A și Champions B au oferit meciuri de mare intensitate, continuând să își dezvolte jocul și coeziunea în vederea Campionatului Național care va începe săptămâna viitoare.

Champions A, antrenată de Sabin Sopa, a încheiat turneul pe primul loc, pierzând un singur set împotriva echipei CSS Târgu Mureș, scor 3-1. În meciurile anterioare, fetele s-au impus clar cu 3-0 împotriva echipelor Bega Timișoara și VolleyBall Forever.

 Rezultate Champions A:

- Champions A vs. Bega Timișoara 3-0

- Champions A vs. VolleyBall Forever 3-0

- Champions A vs. CSS Târgu Mureș 3-1

 Champions B, echipa formată din jucătoare mai tinere, a obținut o victorie importantă împotriva Bega Timișoara B, scor 3-0, dar a pierdut cu 1-3 în fața gazdelor de la VolleyBall Forever.

 Rezultate Champions B:

- Champions B vs. Bega Timișoara B 3-0

- Champions B vs. VolleyBall Forever 1-3

 Componența echipelor U15:

- Champions A: Vasilescu Adela, Cinezan Cristina, Pădurean Ema, Overduin Pia, Rădulescu Sarah, Grădinariu Emma, Cârstea Natalia, Corpodean Alessia, Bărdaș Eliza, Porumbăceanu Sofia.

- Champions B: Nistor Dafina, Orban Rebeca, Militaru Carla, Gâța Izabella, Mureșanu Cristina, Sârbu Larisa, Melinte Eliza, Mija Diandra, Grigore Natalia, Neghină Sophia.

 Felicitări tuturor fetelor pentru determinarea și efortul depus! Suntem mândri de voi și abia așteptăm să vă vedem în acțiune în Campionatul Național.

Hai, Champions! 

Detalii media👇

    📣🏆🏐🏐🏐

28.09.2024

 

Prima zi a turneului de la Cluj – Panterele Champions U15 strălucesc pe teren! 

Ziua de astăzi a adus victorii importante pentru echipele noastre U15 la turneul de la Cluj, demonstrând că Panterele Champions sunt gata să lupte în fiecare meci cu ambiție și determinare! 

 Primul meci ne-a adus față în față cu puternica echipă a Timișoarei, antrenată de Cerasella Șerban. A fost un duel intens, însă controlat în totalitate de Panterele noastre, care s-au impus categoric cu 3-0. 

 În al doilea meci, echipa noastră antrenată de Sopa Sabin a făcut spectacol împotriva formației gazdă, VolleyBall Forever, câștigând cu același scor de 3-0 și instalându-se pe primul loc! 

Această victorie le-a fost dedicată colegelor lor, Izabela Gâța și Ema Goia, care au suferit accidentari în primul meci și la antrenamentul premergator turneului.

Fetele luptă pentru voi, Iza și Ema! Însănătoșire grabnica! 

 De asemenea, echipa noastră Champions B a obținut o victorie meritată cu 3-0 în fața echipei Bega Timișoara B, demonstrând că viitorul voleiului sibian este promițător, cu tinere jucătoare gata să facă pasul spre marea performanță! 

 O primă zi fără set pierdut și cu un joc consistent! Felicitări Panterelor noastre pentru determinarea și energia din teren! Ne bucurăm de un început excelent și suntem încrezători că vor continua la fel de puternic în meciurile de mâine.

 

    📣🏆🏐🏐🏐

27.09.2024

 

Panterele Champions U15, gata de acțiune la Cluj! 

Echipele noastre U15 A și B, supranumite „panterele”, vor lua cu asalt terenul la Turneul de la Cluj în acest weekend!  Suntem nerăbdători să vedem cum se vor descurca în meciurile programate sâmbătă și duminică împotriva unor adversari puternici.

 Programul meciurilor pentru sâmbătă și duminică:

Sâmbătă:

- 10:00 - 11:30 CSS Tg. Mureș  VF Cluj-Napoca

- 11:30 - 13:00 Bega Timișoara  Champions Sibiu A

- 13:00 - 14:30 VF Cluj-Napoca  Champions Sibiu A

- 14:30 - 16:00 CSS Tg. Mureș  Bega Timișoara

- 16:00 - 16:30 Bega Timișoara  Champions Sibiu B

Duminică:

- 10:00 - 11:30 Bega Timișoara  VF Cluj-Napoca

- 11:30 - 13:00 CSS Tg. Mureș  Champions Sibiu A

- 13:00 - 14:30 VF Cluj-Napoca  Champions Sibiu B

 Panterele Champions sunt pregătite să lupte și să cucerească trofeul! Ne așteaptă două zile pline de volei de calitate, iar echipele noastre sunt gata să dea totul pentru a urca pe podium.

 Hai să le susținem și să le trimitem toată energia noastră! Împreună putem face diferența și le putem motiva să fie cele mai bune! 

 

Detalii  media 👇

    📣🏆🏐🏐🏐

26.09.2024

 

Cupa Toamnei la Blaj! 

Echipa noastră de minivolei U13, Champions Sibiu B, se pregătește cu entuziasm pentru Cupa Toamnei de la Blaj, care va avea loc pe 29 septembrie 2024, în Sala Timotei Cipariu!

Alături de echipe talentate precum:

- ACS Atomic Blaj Black

- CSS Târnăveni

- ACS Champions Sibiu B

- ACS Atomic Blaj Red

Fetele noastre sunt gata să aducă pe teren pasiunea și spiritul de echipă care ne reprezintă! 

Competiția promite meciuri intense și pline de energie, iar pentru noi fiecare joc va fi o nouă oportunitate de a învăța și de a crește. 

Hai să le susținem împreună și să le oferim toată energia noastră!  Vă așteptăm în tribune pentru a face din acest turneu unul de neuitat! 

 

    📣🏆🏐🏐🏐

22.09.2024

 

Weekend perfect pentru echipele Champions U13!

Champions A a câștigat turneul amical de la Cluj-Napoca cu o victorie clară împotriva Volleyball Forever 1, demonstrând încă o dată determinare și voință de fier pe teren. 

În același timp, Champions B a obținut a doua victorie consecutivă împotriva Volleyball Forever 2, reușind să încheie turneul cu evoluții spectaculoase și pline de energie. 

Ambele echipe au avut un parcurs impecabil în acest weekend, cu meciuri tari și spectaculoase, finalizate doar cu victorii! Suntem mândri de progresul și spiritul de echipă arătat de toate sportivele noastre!

Felicitări fetelor și mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi! 

Hai Champions! 

 

Detalii  media 👇

 

    📣🏆🏐🏐🏐

21.09.2024

 

Victorie pe linie pentru echipele Champions la Turneul de Mini Volei de la Cluj-Napoca!

Prima zi a turneului amical de mini volei a fost un real succes pentru ambele echipe ACS Champions Sibiu, atât echipa A, cât și echipa B!

 Champions A s-a instalat confortabil pe primul loc după două victorii superbe. În primul meci, au învins CSS Bega Timișoara cu 3-1, într-o partidă extrem de spectaculoasă, cu un volei de înaltă calitate practicat de ambele echipe.

În cel de-al doilea meci, Champions A a mai obținut o victorie cu același scor de 3-1 contra prietenilor de la Atomic Blaj, într-un nou meci spectaculos, consolidându-și poziția de lider.

 Champions B a avut, de asemenea, o evoluție impresionantă, câștigând cu 3-1 împotriva echipei Volleyball Forever 2, într-un meci intens.

 Felicitări tinerelor noastre voleibaliste pentru determinare și spiritul de echipă demonstrat în această primă zi! Continuăm mâine cu entuziasm și energie pentru ultimele meciuri!

Hai Champions! 

 

Detalii  media 👇

 

https://www.facebook.com/reel/1223367412121516

    📣🏆🏐🏐🏐

Turneu U13 Volleyball Forever

CHAMPIONS A VS ATOMIC BLAJ

3-1

 Turneu U13 Volleyball Forever

CHAMPIONS B VS VOLLEYBALL FOREVER

3-1

Turneu U13 Volleyball Forever

CHAMPIONS A VS CSS TIMISOARA

3-1

 

    📣🏆🏐🏐🏐

17.09.2024

 

E weekend, deci avem meci.

De data aceasta ne deplasăm la Cluj cu echipa de U13.

Hai Champions! Hai Panterutele!

 

Volleyball-Forever Club

 

Toamna se culeg roadele, iar noi ne pregătim să culegem victoriile! 

Weekendul acesta, vă invităm la un turneu de mini volei plin de energie și entuziasm la Sala Sporturilor ANL Florești! Două echipe Volleyball Forever vor intra în teren pentru a-și demonstra abilitățile, alături de:

 ACS Champions Sibiu

 ACS Atomic Blaj

 CSS Bega Timișoara

Programul meciurilor:

Sâmbătă:

 10:00 - 11:30 Volleyball Forever 1 vs. ACS Atomic Blaj

 11:30 - 13:00 CSS Bega Timișoara vs. ACS Champions Sibiu 1

 13:00 - 14:30 ACS Champions Sibiu 2 vs. Volleyball Forever 2

 14:30 - 16:00 ACS Atomic Blaj vs. ACS Champions Sibiu 1

 16:00 - 17:30 Volleyball Forever 1 vs. CSS Bega Timișoara

Duminică:

 10:00 - 11:30 CSS Bega Timișoara vs. ACS Atomic Blaj

 11:30 - 13:00 Volleyball Forever 1 vs. ACS Champions Sibiu 1

 13:00 - 14:30 Volleyball Forever 2 vs. ACS Champions Sibiu 2

Vă așteptăm să ne susțineți și să ne bucurăm împreună de spiritul competiției!

 

Detalii  media👇

 

https://www.facebook.com/VolleyballForeverClub

    📣🏆🏐🏐🏐

15.09.2024

 

Într-o ultimă competiție internațională de BeachVolley, competiție desfașurată la Timișoara între licee, jucătoarele noastre Bianca Văcar si Sonia Rusu au reușit un binemeritat loc 2, înfruntând echipe puternice, dar și o vreme friguroasă si mohorâtă.

Felicitări Bia! Felicitări So!

 

Felicitări echipelor câștigătoare de la categoria licee.

1.  Micula Alexia/Baciu Maria, Colegiul National “CD Loga”Timisoara

2. ⁠  Rusu Sonia/Văcar Bianca, Colegiul National “Gheorghe Lazar” Sibiu

3. ⁠  Carmen Honti-Majoros/Emese Kiss, Vetési Albert Gimnázium, Veszprém

 

 

Detalii aici :

https://www.facebook.com/photo/?fbid=496812896565588&set=a.450738964506315

    📣🏆🏐🏐🏐

15.09.2024

 

Weekend aproape perfect pentru echipele Champions!

Panterele noastre U19 au avut parte de primele meciuri din istoria clubului la această categorie la Memorialul "Virgi Mărculescu".

Am debutat cu un meci solid împotriva puternicei CSV Craiova, dar, deși am luptat cu determinare, am pierdut cu 0-2.

Totuși, echipa a revenit spectaculos în următorul meci, învingând Debrecen cu un categoric 2-0, ceea ce ne-a dus în semifinala împotriva gazdelor de la LPS Oradea.

În ciuda unui efort considerabil și a luptei acerbe, gazdele au fost cele care au obținut calificarea în finală.

În meciul pentru medalia de bronz, fetele noastre au demonstrat din nou spiritul de luptă ce le caracterizează, întorcând rezultatul după un set pierdut și câștigând cu 2-1 în fața echipei din Serbia, OK 0230 Kikinda.

Lupta și determinarea panterelor noastre au fost apreciate de toți cei prezenți, iar Denisa Irom a fost premiată ca cel mai bun libero al turneului datorită eforturilor sale constante de pe teren.

La categoria U15, fetele noastre au demonstrat o forță impresionantă în atac, reușind să câștige turneul.

După un prim set pierdut în fața OK 0230 Kikinda, echipa noastră a revenit și a câștigat următoarele două seturi, adjudecându-și victoria.

Al doilea meci, împotriva Mosir Jaslo, a fost dominat de la început până la sfârșit, fetele impunându-se cu 2-0.

În semifinale, am întâlnit și la această categorie de vârstă gazdele de la LPS Oradea, într-un meci echilibrat care s-a decis în trei seturi, încheindu-se cu victoria noastră.

Finala împotriva CSS Avram Iancu Ștei a fost un succes categoric pentru panterele noastre, câștigând cu 2-0.

Premiul pentru cel mai bun universal a fost acordat Alessiei Corpodean, pentru forța și versatilitatea sa în atac, Pia Overduin a câștigat premiul pentru cea mai bună ridicătoare, iar titlul de MVP, cea mai valoroasă jucătoare a turneului, a fost oferit Adelei Vasilescu, pentru contribuțiile sale excepționale în toate fazele jocului.

În paralel, echipa noastră U13, antrenată de Anca Șarlea, a avut o evoluție remarcabilă.

După două victorii categorice împotriva echipei OK 0230 Kikinda, fetele au dominat Cupa Toamnei de la Turda, câștigând fiecare meci fără să piardă niciun set.

Finala a fost câștigată cu 2-0 împotriva Academiei de Volei Pîrv 11 Blue.

 

Suntem extrem de mândri de evoluția tuturor echipelor noastre și de progresele pe care le-am văzut în acest weekend plin de volei. Spiritul de luptă și forța echipelor noastre ne oferă încredere că ne vom atinge obiectivele propuse pentru acest sezon.

Dorim să mulțumim în mod special organizatorilor turneului, prof. Rodian Achimescu și Andrei Achimescu, pentru un weekend impecabil, în care ne-am simțit extraordinar, ca de fiecare dată când participăm la evenimentele organizate de LPS Oradea.

De asemenea, mulțumim părinților care ne-au susținut pe tot parcursul turneului și care au avut un rol important în transmiterea meciurilor și ținerea la curent a tuturor cu evoluțiile panterelor noastre.

Felicitări tuturor pentru acest weekend de neuitat! https://www.facebook.com/reel/489442927303724

 

Detalii media👇

    📣🏆🏐🏐🏐

14.09.2024

 

După prima zi a Memorialului Virgi Mărculescu, ne pregătim să jucăm finala la U15 și finala mică la U19. De asemenea echipa noastră U13 a reușit doua victorii. Iată rezultatele de astăzi:

U19 - antrenor Andrei Banciu:

Grupa B:

Champions - CSV Craiova 0-2

Champions - Eotvos DSE Debrecen 2-0

Semifinala:

Champions - LPS Oradea 0-2

U15 - antrenor Andrei Banciu:

Grupa B:

Champions - Kikinda 2-1

Champions - Mosir Jaslo 2-0

Semifinala:

Champions - LPS Oradea 2-1

U13 - antrenor Anca Șarlea:

Meci dimineață:

Champions - Kikinda 2-0

Meci după-amiază:

Champions - Kikinda 2-0

Mâine este o nouă zi plina de meciuri, astfel:

U19 - finala mică:

Champions - Kikinda

U15 - finala mare:

Champions - CSS Avram Iancu Ștei

U13 - Cupa Toamnei la Turda:

Champions - OH Complex Volei Cluj Napoca

Champions - Academia de Volei Pîrv 11

Rămăneți aproape pentru a fi la curent cu evoluția și rezultatele sibiencelor noastre!

Hai Champions!

    📣🏆🏐🏐🏐

12.09.2024

 

Mergem la Oradea să ne apăram titlul caștigat anul trecut la U15.

Programul a fost stabilit, Champions Sibiu facând parte dintr-o grupă internatională!

 

Detalii media  👇

 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100066616730723

    📣🏆🏐🏐🏐

1.09.2024

 

Am încheiat cu succes Cupa Aniversară Champions, o competiție care a adus laolaltă echipe de top și ne-a oferit două zile pline de volei de calitate și emoții intense.

Meciurile din a doua zi au fost de-a dreptul palpitante, cu semifinale și finale care au ținut spectatorii cu sufletul la gură.

Finala pentru locurile 5-6:

Academia Pîrv 11 a reușit să se impună în fața celor de la Atomic Blaj, într-un meci plin de determinare.

Finala Mică:

A fost un supermeci, în care CS Chitila a învins echipa ACS Academika Focșani cu 3-2, după ce a fost condusă cu 0-2.

Finala Mare:

Vicecampioana României, CSV Craiova, s-a impus într-un meci electrizant cu 3-1 împotriva echipei noastre, ACS Champions Sibiu, continuându-și astfel parcursul de succes.

La Cupa Champions Juniors, CSV Craiova a dominat competiția, câștigând trofeul fără nicio înfrângere. Volleyball Forever Cluj și Academia Pîrv 11 au completat podiumul, stabilind ierarhia finală după meciuri extrem de strânse și disputate.

 Mulțumim partenerului nostru Gold, Expert Energy, pentru sprijinul consistent oferit în organizarea acestei competiții. Fără susținerea lor, acest maraton de volei nu ar fi fost posibil. Expert Energy nu doar că a susținut competiția, dar a și adus un plus de energie și entuziasm în rândul participanților.

De asemenea, mulțumim tuturor organizatorilor și felicităm din suflet toate echipele participante pentru dăruirea și pasiunea arătate pe teren. A fost o adevărată sărbătoare a voleiului!

 Ne revedem cu alte competiții și, până atunci, să continuăm să ne susținem echipa și să creștem împreună!

 

Detalii media👇

    📣🏆🏐🏐🏐

30.08.2024

 

Cu o zi înainte de startul Cupei Champions și Cupei Champions Juniors, ne bucurăm să vă prezentăm echipele participante, fiecare aducând o valoare unică la această competiție aniversară:

CSV Craiova:

Vicecampioana României din acest sezon și campioana națională a sezonului anterior, CSV Craiova este un nume respectat în voleiul românesc. Cu o tradiție îndelungată și o echipă solidă, fetele din Craiova vin la Sibiu cu gândul de a cuceri trofeul și de a-și demonstra din nou valoarea pe teren.

- CS Chitila:

O echipă cunoscută pentru determinarea și spiritul de echipă, CS Chitila a avut evoluții remarcabile în competițiile naționale și vine la această cupă cu dorința de a-și consolida poziția în elita voleiului juvenil din România.

- ACS Academika Focșani:

O echipă în creștere, care a impresionat prin progresul rapid și prin determinarea de care au dat dovadă în ultimele sezoane. Fetele din Focșani sunt gata să își măsoare forțele cu cele mai bune echipe din țară.

- ACS Academia de Volei Pîrv 11:

Academia de Volei Pîrv11, fondată de una dintre cele mai mari voleibaliste române, Cristina Pîrv, este dedicată promovării excelenței în volei.

Un club dedicat performanței și formării noii generații de jucătoare de volei, Academia Pîrv 11 se bazează pe talentul și experiența unor antrenori de top, ceea ce le face un adversar redutabil pentru orice echipă.

- ACS Atomic Blaj:

Cu un palmares bogat și o echipă bine pregătită, ACS Atomic Blaj este o prezență de temut pe scena voleiului românesc. Echipa din Blaj a demonstrat constant că poate evolua la cel mai înalt nivel și vine la această competiție cu ambiții mari.

- CS Volleyball Forever Cluj:

Un club care se remarcă prin promovarea talentelor tinere și prin spiritul de competiție. Fetele din Cluj au dovedit în multiple rânduri că pot concura la nivel înalt și sunt pregătite să își aducă contribuția la spectacolul voleiului la această cupă.

- ACS Champions Sibiu:

Clubul gazdă al competiției, ACS Champions Sibiu, se mândrește cu realizările impresionante din cei 3 ani de activitate. Cu echipe în ambele competiții, Champions Sibiu speră să marcheze această aniversare prin noi succese pe teren.

În plus, dorim să aducem mulțumiri speciale partenerului nostru Expert Energy, partenerul Gold al acestui turneu aniversar. Sprijinul lor continuu a fost esențial în organizarea acestei competiții și în dezvoltarea voleiului la nivel local. Expert Energy este alături de noi în toate etapele acestui maraton de volei și suntem mândri să îi avem alături.

Indemnăm toți sibienii iubitori de volei să ni se alăture la acest eveniment deosebit! Cu 24 de meciuri programate în doar două zile și un meci demonstrativ de CatchBall, va fi o adevărată sărbătoare a voleiului în Sibiu.

Vă așteptăm cu drag în sălile de sport ale Școlii Gimnaziale Nr. 1 și Școlii Gimnaziale Nr. 18 pentru a trăi împreună bucuria acestui festival de volei! 

 

Detalii media👇

    📣🏆🏐🏐🏐

23.08.2024

 

Locul 2 la Black Sea Cup! 

Echipa noastră Champions s-a clasat pe un meritat loc 2 la Black Sea Cup, după un parcurs impresionant.

Singurul meci pierdut a fost chiar în deschiderea turneului, împotriva echipei Startas Volleyball Club din Lituania, care a și câștigat competiția.

Au fost 7 zile frumoase, pline de volei de calitate, dar și de distracție, plajă și relaxare la piscină. Fetele noastre au demonstrat că sunt o echipă unită și puternică, capabilă să se lupte cu cei mai buni.

Felicitări tuturor pentru efort și determinare!

Continuăm să construim pe aceste rezultate și ne pregătim pentru noi provocări! 

Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut pe tot parcursul acestui turneu! 

Drum bun spre casă!

Detalii media👇

    📣🏆🏐🏐🏐

22.08.2024

 

Victorie în ultimul meci al turneului din Bulgaria! 

Într-un meci plin de suspans, echipa noastră a încheiat turneul din Bulgaria cu o victorie dramatică!

După un început mai dificil, în care am pierdut primul set cu 19-25, fetele noastre au revenit spectaculos, dominând setul al doilea cu 25-11.

Setul decisiv a fost unul extrem de strâns, dar determinarea și spiritul de echipă ne-au adus victoria în fața echipei Palanga SC JŪRA LT cu 17-15! 

Felicitări fetelor pentru lupta până la capăt și pentru spiritul de campioane! Mulțumim tinerilor suporteri români care ne-au fost alături în această aventură internațională! 

Urmează noi provocări, dar suntem pregătiți să continuăm pe drumul succesului!

    📣🏆🏐🏐🏐

20.08.2024

 

Echipa noastră U17 a avut o evoluție excelentă astăzi la Turneul Internațional "Black Sea 2024" împotriva echipei Adjara Georgia GEO. În primul set, nu le-am dat nicio șansă adversarelor, dominând jocul de la început până la sfârșit.

În setul al doilea, deși am avut un început mai dificil și am fost conduși cu 2-8, fetele noastre au revenit spectaculos și au reușit să câștige setul, demonstrând o forță mentală de invidiat.

Antrenorul Sabin Sopa a rulat întreg lotul avut la dispoziție, oferindu-le tuturor jucătoarelor șansa de a contribui la această victorie.

Felicitări fetelor pentru determinare și spiritul de echipă arătat! Urmează meciuri și mai provocatoare, dar suntem pregătiți să dăm totul pentru a obține cele mai bune rezultate! 

 

Detalii media 👇

    📣🏆🏐🏐🏐

19.08.2024

 

Primul meci la turneul internațional din Bulgaria: lecții și determinare

Astăzi, echipa noastră U17 a jucat primul meci la Turneul Internațional "Black Sea 2024" împotriva echipei SM "Startas" LT.

Deși rezultatul final a fost 2-0 în favoarea adversarilor, fetele noastre au arătat multă determinare, în special în setul al doilea.

În primul set, am avut parte de un început mai greu, cu greșeli la serviciu și preluare, ceea ce ne-a afectat ritmul. Totuși, în setul al doilea, echipa a revenit puternic și a ținut piept adversarilor, pierzând la limită cu scorul de 23-25. Evoluția lor ne-a demonstrat că pot să se ridice la nivelul oricărei echipe și să lupte până la ultimul punct.

Mâine, echipa noastră se va confrunta cu echipa Adjara Georgia GEO, în al doilea meci al turneului. Suntem încrezători că lecțiile învățate astăzi ne vor ajuta să intrăm în teren cu și mai multă hotărâre și să dăm tot ce avem mai bun.

Continuăm să muncim și să ne îmbunătățim! Hai, Champions! 

 

Detalii media 👇

    📣🏆🏐🏐🏐

17.08.2024

 

Champions Sibiu la primul turneu internațional în deplasare! 

Astăzi, echipa noastră U17 pleacă spre Bulgaria, unde va participa la turneul „Black Sea 2024”. Este o premieră pentru fetele noastre, fiind primul lor turneu internațional în deplasare și suntem extrem de mândri de ele!

Turneul „Black Sea 2024” se va desfășura în perioada 19-23 august și va aduce laolaltă echipe puternice din România, Lituania, Letonia, Ungaria, Georgia și Bulgaria.

Lotul deplasat pentru acest turneu:

1. Canciu Adelina

2. Corpodean Alessia

3. Dumitra Ruxandra

4. Ion Yris

5. Irom Denisa

6. Ivan Roberta

7. Monda Eli

8. Rosianu Karina

9. Savu Draga

10. Vasilescu Adela

11. Vasilescu Catalina

Programul meciurilor echipei Champions Sibiu:

- 19 august 2024, ora 11:30: ACS Champions Sibiu RO vs. SM "Startas" LT

- 20 august 2024, ora 09:30: Adjara Georgia GEO vs. ACS Champions Sibiu RO

- 21 august 2024, ora 09:30: ACS Champions Sibiu RO vs. Gödöllői RC HU

- 22 august 2024, ora 10:30: Palanga SC JŪRA LT vs. ACS Champions Sibiu RO

Fetele noastre sunt pregătite să dea tot ce au mai bun și să reprezinte cu mândrie Sibiu pe scena internațională. Le dorim mult succes și suntem alături de ele la fiecare pas!

Hai Champions! 

 

Detalii media 👇

    📣🏆🏐🏐🏐

 

 

 

6.08.2024

 

 

 Fetele de la grupele de incepatoare U13 si U15 se intorc acasa si se pregatesc pentru turneul amical care va disputa la finalul saptamanii (vineri si sambata) la Scoala 1, in compania cluburilor CS Mosavo, CSS Sibiu, Total Sport Alba Iulia.

 

 

 

 

    📣🏆🏐🏐🏐

16.06.2024

 

Succes la Cupa Mosavo Turda pentru grupele noastre U13 și U15 antrenate de Sorina Marian! 

Suntem încântați să anunțăm că grupele noastre U13 și U15, conduse de antrenoarea Sorina Marian, au obținut locul 3 la Cupa Mosavo Turda, un inceput promițător pentru aceste grupe entuziaste.

Competiția a avut participanți, inclusiv Mosavo Turda, Câmpia Turzii și OH Cluj, împotriva cărora echipele noastre au arătat determinare și pasiune pentru volei.

Performanța lor la acest turneu ne oferă speranțe mari pentru dezvoltarea lor viitoare și consolidarea dragostei lor pentru acest sport frumos.

Felicitări fetelor și antrenoarei Sorina Marian pentru dedicare și pentru acest frumos început de sezon.

    📣🏆🏐🏐🏐

9.06.2024

 

 

Suntem campioane la International Oradea Summer Cup!

Echipa noastră U15 a avut un parcurs impresionant la turneu, câștigând toate meciurile fără să cedeze un set.

Am învins pe OK 0230 Kikinda și SK Elba Presov, iar în derby-ul grupei am trecut de Silvania Sport.

Semifinala ne-a pus față în față cu Academia de Volei Pirv 11, pe care am învins-o decisiv, iar în finală am triumfat împotriva echipei gazdă, LPS Oradea.

Pe lângă trofeul de campioane, fetele noastre au primit și recunoașteri individuale:

- Adela Vasilescu - MVP-ul turneului

- Alessia Corpodean - cel mai bun universal

- Eliza Bardaș - cel mai bun libero

Mulțumim organizatorilor și echipei gazdă pentru o primire călduroasă și un turneu extraordinar organizat.

Felicitări tuturor echipelor participante pentru competiția acerbă și fair play-ul demonstrat.

Urmăriți-ne în continuare pe pagina noastră pentru mai multe noutăți și pregătiți-vă pentru aventurile noastre viitoare în voleiul pe plajă! Detalii media👇

    📣🏆🏐🏐🏐

 ©2024 ACS Champions 2016 Sibiu

We need your consent to load the translations

We use a third-party service to translate the website content that may collect data about your activity. Please review the details in the privacy policy and accept the service to view the translations.