📣🏆🏐🏐🏐

14.09.2024

 

Champions Sibiu Campioana României! 

Sezonul de BeachVolley 2024 a fost unul de neuitat pentru echipele noastre, iar astăzi vrem să le mulțumim celor care au făcut acest parcurs posibil!  Andrei Dinu și Muresanu Alexandru , de la Eco Sports Dome, ne-au oferit o bază sportivă de top la Sibiu, unde fetele noastre au avut parte de antrenamente la standarde internaționale. 

 Catalina Vasilescu și Draga Savu, componentele echipei campioane naționale U16, s-au pregătit intens la baza de pe Tractorului și au beneficiat de condiții de antrenament excelente, atât pe terenul de nisip, cât și în sala modernă, unde au lucrat mobilitatea și postura cu atenție sub îndrumarea lui Alexandru Mureșanu.

 Vă prezentăm un video special realizat cu campioanele noastre de Bogdan Brylynski.

Mulțumim EcoSportDome și tuturor celor implicați pentru sprijinul constant în evoluția sportivelor noastre! 

 

    📣🏆🏐🏐🏐

29.08.2024

 

Final de turneu final al Campionatului Național U18 cu rezultate remarcabile și evoluții surprinzătoare! 

Astăzi, echipa noastră formată din Draga Savu și Cătălina Vasilescu a avut o evoluție impresionantă la Turneul Final U18 de Beach Volley.

Fetele noastre au ajuns în semifinale, unde au pierdut la mare luptă împotriva puternicei echipe de la ASE București, formată din Ioana Murgoci și Maria Baciu. Acestea sunt cunoscute pentru consistența și experiența lor pe teren, fiind una dintre echipele de top din această competiție.

În finala mică, Draga și Cătălina au continuat să lupte cu determinare, dar au cedat în fața echipei West Star Arad - Fekete Briana și Roxin Denisa, tot în trei seturi extrem de disputate.

 Locul 1 a fost câștigat de echipa CSM Timișoara - Rosenfeld-Bugle Maya și Poleac Hana, care au avut o prestație de excepție de-a lungul turneului.

Echipa noastră formată din Sara Seciu și Laura Ștefănie a avut, de asemenea, o evoluție consistentă, arătând progres și determinare în fiecare meci jucat.

Suntem mândri de toate fetele noastre și de efortul depus la acest turneu! Continuăm să creștem și să ne perfecționăm, luând cu noi lecțiile învățate din fiecare meci.

 

Detalii media

 

https://www.facebook.com/reel/1052362243159156

    📣🏆🏐🏐🏐

28.08.2024

 

Primul pas făcut cu succes! 

Reușim să îmbinăm distracția cu performanța, acumulând experiență valoroasă la acest turneu final de U18.

După prima zi de competiție, echipa noastră campioană U16 s-a calificat în faza sferturilor de finală! 

Competiția este extrem de echilibrată, fiecare meci fiind o adevărată provocare. Ambele echipe ale noastre au avut parte de confruntări strânse, care s-au decis în trei seturi pline de suspans. Suntem foarte mândri de progresul și evoluția echipei Sara Seciu și Laura Ștefănie, dar și de prestația campioanelor noastre U16, Cătălina Vasilescu și Draga Savu, care se descurcă remarcabil de bine într-o competiție atât de dificilă. 

Suntem mândri și de evoluțiile jucătoarelor noastre ce evoluează la acest turneu final pentru CSM Timișoara, Sonia Rusu și Bianca Văcar

Continuăm să luptăm și să ne bucurăm de fiecare moment petrecut pe această plajă frumoasă! 

Detalii media👇

https://www.youtube.com/live/M2ATMyV5z_E

    📣🏆🏐🏐🏐

27.08.2024

Champions Sibiu este pregătit pentru o nouă provocare!

În perioada 28-29 august, pe plaja Limanu din 2 Mai, se va disputa turneul final al Campionatului Național de Beach Volei Feminin U18.

Echipa noastră calificată, formată din Sara Seciu și Laura Ștefănie, va lupta pentru un loc cât mai bun în această competiție de prestigiu.

Suntem extrem de mândri să anunțăm că organizatorii au acordat un wildcard echipei campioane a României la U16, formată din Cătălina Vasilescu și Draga Savu. Această recunoaștere este un rod al muncii și determinării acestor fete, iar noi suntem recunoscători pentru susținerea oferită de Andrei Dinu și echipa Eco Sports Dome, care au făcut posibilă această oportunitate.

Suntem încrezători că fetele noastre vor face față cu brio acestei provocări și le urăm mult succes în competiție! 

Rămâneți alături de noi pentru a le susține și a le încuraja în drumul lor spre noi succese!

Detalii media👇

    📣🏆🏐🏐🏐

16.08.2024

 

Astăzi, Catalina și Draga au avut parte de o surpriză emoționantă la ieșirea de la antrenament.

Colegele lor de la U15, împreună cu câțiva părinți inimoși, le-au așteptat afară cu steaguri, cântece, flori, un tort cu poza lor și limonadă, pentru a sărbători într-un mod deschis, sincer și plin de bucurie primul titlu din istoria clubului nostru.

Acest moment ne arată încă o dată cât de unită este echipa noastră și cât de mult înseamnă aceste reușite pentru toți cei implicați.

Felicitări încă o dată, Catalina și Draga, și mulțumiri din inimă tuturor celor care au făcut posibil acest moment de neuitat! 

Champions Sibiu Finest! 

 

    📣🏆🏐🏐🏐

10.08.2024

 

Champions Sibiu este Campioana României! 

Panterele Champions au reușit un Turneu Final de senzație la Oradea, aducând primul titlu național din mica istoria de trei sezoane a clubului!

 Cătălina Vasilescu și Draga Savu sunt noile CAMPIOANE NAȚIONALE U16 la Beach Volley, demonstrând încă o dată talentul și munca incredibilă depusă pe parcursul acestui sezon!

De asemenea, Adela Vasilescu și Natalia Cârstea au avut o evoluție de înaltă clasă, ocupând locul 4 în acest turneu extrem de competitiv.

Sibiencele noastre au strălucit și au adus titlul acasă, contribuind astfel la o nouă pagină de aur în istoria voleiului sibian.

Felicitări și antrenorului Sabin Sopa pentru pregătirea excepțională a fetelor!

De asemenea, felicităm echipa LPS Satu Mare (Cozma Cezara și Berinde Maria) pentru locul 2 și echipa West Star Arad (Mates Malvina și Ardelean Raluca) pentru locul 3, precum și toate echipele participante care au luptat cu determinare și pasiune.

Un mare mulțumesc inimoasei galerii de părinți care ne-au susținut pe întreaga durată a turneului. Energia și entuziasmul vostru au fost esențiale în atingerea acestui rezultat!

Acest titlu este o performanță extraordinară pentru voleiul sibian și o confirmare a muncii depuse de echipa noastră în toți acești ani. După succesele obținute în sala de sport și titlul de vicecampioni naționali la beach volley de anul trecut, venirea acestui titlu de campioni naționali este o realizare firească și binemeritată.

Champions - Sibiu Finest! 

Detalii media 👇

    📣🏆🏐🏐🏐

10.08.2024

Ziua a doua a Turneului Final al Campionatului Național U16 de Beach Volley de la Oradea,  

Semifinalele:

 Champions Sibiu (Draga Savu - Catalina Vasilescu) vs. WestStar Arad 2-0

 Champions Sibiu (Natalia Cârstea - Adela Vasilescu) vs. CS Satu Mare 0-2

Finala Mica :

Champions Sibiu (Natalia Cârstea - Adela Vasilescu) vs. WestStar Arad 0-2

Finala Mare:

Champions Sibiu (Draga Savu - Catalina Vasilescu) vs. CS Satu Mare 

                              2                                                                            -                0

 

Felicitari fetelor pentru titlul național ! Suntem foarte mândri de ele!

Champions Sibiu Campioana Romaniei la U16 editia 2024! 

    📣🏆🏐🏐🏐

9.08.2024

După prima zi a Turneului Final al Campionatului Național U16 de Beach Volley de la Oradea, ambele echipe ale noastre au reușit să se califice în semifinale! 

Mâine, în meciurile decisive pentru accederea în finală, echipele noastre se vor confrunta cu adversari redutabili:

 

 Champions Sibiu (Draga Savu - Catalina Vasilescu) vs. WestStar Arad

 Champions Sibiu (Natalia Cârstea - Adela Vasilescu) vs. CS Satu Mare

 

Le urăm mult succes fetelor în lupta pentru titlul național și suntem mândri de parcursul lor de până acum!

Hai Champions Sibiu! 

    📣🏆🏐🏐🏐

11.07.2024

Final spectaculos la SIBIU SANDS 2024! 

Finala etapei de Campionat Național U16 de Beachvolley din cadrul Sibiu Sands a fost una plină de intensitate și emoție, disputată între echipele noastre Champions!

 Finala Mare: Draga Savu - Cătălina Vasilescu vs. Natalia Cârstea - Adela Vasilescu

Într-un meci de trei seturi pline de spectacol, câștig de cauză și titlul de campioane la Sibiu Sands 2024 au avut Natalia Cârstea și Adela Vasilescu!

Felicitări pentru o performanță deosebită! 

 Finala Mică: Laura Grădinariu - Naomi Stanciu vs. Provolei Arad

Fetele de la Provolei Arad au câștigat locul 3, profitând de oboseala acumulată de cuplul nostru Laura Grădinariu - Naomi Stanciu, care au jucat 7 meciuri în 2 zile.

Felicitări pentru efortul și determinarea voastră! 

 Mulțumim și felicităm toate cele opt echipe Champions participante la acest festival maraton de volei, cel mai important eveniment dedicat voleiului pe plajă din România în ultimii 11 ani:

1. Cătălina Vasilescu & Draga Savu

2. Adela Vasilescu & Natalia Cârstea

3. Laura Grădinariu & Naomi Stanciu

4. Sarah Rădulescu & Bărdaș Eliza

5. Pia Overduin & Mara Durbacă

6. Ana Muntean & Roberta Ivan

7. Andreea Savu & Ioana Popa

8. Irina Mara & Emma Goia

Să sărbătorim împreună aceste succese extraordinare și să încurajăm campioanele noastre la următoarele competiții! 

Noi suntem Champions Sibiu! 

 Detalii media👇

    📣🏆🏐🏐🏐

10.07.2024

 

 

Finala SIBIU SANDS 2024 - Performanțe remarcabile pentru echipele Champions!** 

Suntem mândri să anunțăm că finala etapei de Campionat Național U16 de Beachvolley, parte a festivalului de volei Sibiu Sands, se va juca între două echipe ale clubului Champions!

 Finala Mare:*Cătălina Vasilescu - Draga Savu vs. Adela Vasilescu - Natalia Cârstea

Medalia de aur este deja adjudecată de clubul nostru, iar ceea ce face această finală cu atât mai specială este faptul că va fi disputată între echipe în care evoluează două surori: Cătălina și Adela Vasilescu. 

 Finala Mică: Laura Grădinariu - Naomi Stanciu vs. Provolei Arad

Echipa noastră Laura Grădinariu - Naomi Stanciu va lupta pentru locul 3, demonstrând încă o dată talentul și determinarea panterelor noastre. 

 **Finala Mică:** 20:30

 **Finala Mare:** 21:15

Vă așteptăm să sărbătorim împreună aceste succese extraordinare și să încurajăm campioanele noastre la aceste meciuri decisive! 

Haideți să le susținem cu toată energia noastră! Noi suntem Champions Sibiu! 

 

    📣🏆🏐🏐🏐

9.06.2024

 

Victorie remarcabilă la Arad!

Catalina Vasilescu și Draga Savu, sportivele noastre, au triumfat la etapa națională de calificare pentru turneul final al Campionatului Național U16.

După un parcurs impresionant cu 6 victorii, fetele au demonstrat o formă excepțională, impunându-se într-un turneu cu 24 de echipe participante.

Sub îndrumarea antrenorului Sabin Sopa, Catalina și Draga au arătat determinare și măiestrie, consolidându-și poziția ca una dintre cele mai bune echipe de volei pe nisip din România.

Felicitări, fete, pentru efortul și pasiunea voastră! Sunteti un exemplu de urmat și o inspirație pentru toți tinerii sportivi.

Urmăriți-ne pentru mai multe actualizări pe măsură ce ne pregătim pentru provocările viitoare! Detalii media 👇

    📣🏆🏐🏐🏐

8.06.2024

 

Ziua a 2 a la volei pe plaja la Arad. Champions Sibiu castiga meciul cu Provolei  Arad 2-0 (21-18 21-7) Bravo Catalina si Draga!

 

    📣🏆🏐🏐🏐

7.06.2024

 

Sezonul de volei pe plaja incepe furtunos la Arad. Champions Sibiu castiga primele 2 meciuri cu Westar Arad. Bravo Catalina si Draga!

 

    📣🏆🏐🏐🏐

 ©2024 ACS Champions 2016 Sibiu

We need your consent to load the translations

We use a third-party service to translate the website content that may collect data about your activity. Please review the details in the privacy policy and accept the service to view the translations.